Nu pot sa slabesc

Invitat: " Sunt supraponderal de cand imi amintesc. Au fost doar cateva momente in viata cand am reusit sa-mi controlez greutatea. Am tinut diete si m-am simtit deprivat, am facut nenumarate exercitii fizice. Nu ma simt confortabil in hainele mele si mie groaza sa-mi cumpar altele. Corpul nu se misca bine si m-as simti mult mai bine daca as slabi cateva kilograme. Sunt descurajat si nu stiu ce sa mai fac."
Vrem sa incepem discutia prin amintidu-va ceea mai importanta parte a procesului de creatie : creatia nu inseamna sa faci lucrurile sa se intample prin actiune. Creatia este de a permite lucrurilor sa se intample prin aliament de energii, si nu prin actiune.
Cateodata este greu sa auzi pentru ca din experienta personala aceasta actiune da rezultate. Sti ca ai fost capabil sa dai cateva kilograme jos prin reducerea numarului de calorii si sti ca exercitiile fizice au o deosebita importanta. Si noi nu vom dezaproba acest lucru pentru ca este clar ca acesta actiune are loc in creerea multor lucruri. De fapt, fara actiune, societatea ar fi fara multe lucruri marete. Dar cand iei actiunea procesului creativ fara a lua in considerare vibratia Sinelui tau, munca ta va fi in zadar din simplu fapt ca nu exista suficienta putere in actiune ca sa compenseze dezechilibrul de energie.
Poate iti amintesti vreo experienta cand cineva ti-a dat vreo idee privind reducerea numarului de kilograme si ai fost imediat entuziasmat de idee. Entuziasmul tau a fost provocat de puterea de convingere a personei care ti-a dat ideea sau de incorporarea ei in sistemul tau de convingeri. Dar vrem sa-ti indrepti atentia catre entuziasm. Entuziasmul a fost dovada ca vibratia Sursei tale a fost in aliament. Si apoi, adu-ti aminte ce s-a intamplat: ai fost doritor sa iei actiune, si luand-o au rezultat lucruri pozitive.
In timpul momentelor descurajante in care ai observat ca corpul tau nu arata cum vrei tu, ai lansat o gramada de rachete de dorinte despre felul cum ai vrea corpul tau sa arate si fara sa realizezi, le-ai adaugat in Realitatea Vibrationala. Ai creat o versiune vibrationala a corpului tau fizic imbunatatita.
Deci descurajarea pe care o simti indica discordul dintre creatia continua a frumosului tau corp si gandurile care le ai despre proriul tau corp. Corpul tau a evoluat vibrational dar habitatul tau de ganduri vechi cauzeaza acest discort vibrational. Si sub aceste conditii, actiunea de succes nu poate fi inspirata sau relizata.
Cheia de a aduce corpul tau intr-un loc nou este de al vedea diferit decat este acum. Este necesar sa te focalizezi asupra cum va arata corpul tau si sa nu mai bagi in seama aspectele negative ale corpului tau pentru ca atata timp cat te focalizezi asupra lor iti contrazici vibratia cu un corp suplu. Nu poti sa creezi o noua realitate atata timp cat te concentrezi asupra celei vechi.
Imagineaza-ti ca esti la cumparaturi si ca te plimbi prin nenumarate magazine de haine. In jurul tau se plimba o multime de oameni dintre care observi o gramada de oameni frumosi, superb imbracati. Cand ii vezi incepi sa fi constient de felul in care tu esti imbracat si incepi sa fi nefericit de felul in care areti. Iti vezi imaginea in oglinda si te simti descurajat, nefericit si nu mai ai chef de cumparaturi. Singurul lucru care iti mai atrage atentia este faptul ca ai manca ceva. Te duci sa-ti cumperi o ingetata si in timp ce o mananci observi doar oameni supli in jurul tau. Vrem sa va explicam ceea ce cei mai multi oameni nu inteleg si este greu de crezut: indiferent ca doar te uiti la inghetata si pleci sau te opresti si manaci zece inghetate nu exista nici o diferenta de efect intre cele doua. Actiunea nu face diferenta: doar vibratia. Nu conteaza ceea ce faci: conteaza doar cum te simti in timpul actiunii.
Daca a fi suplu se potriveste cu sentimentul de fericire...si in timp ce mananci inghetata te simti fericit...atunci esti o persoana supla care mananca tone de inghetata.
Daca dorinta ta este sa fi slab si nu esti si simti sentimentul de descurajare...si in timp ce manaci inghetata simti tot descurajare sau vinovatie...esti o persoana grasa ce manaca inghetata.
Daca dorinta ta este sa fi slab si nu esti si se potriveste cu emotia de descurajare...si te ti departe de inghetata...esti o persoana grasa ce nu manaca inghetata.
Cineva ne-a intrebat:" Abraham daca sentimentul de nefericire te face gras de ce nu sunt oameni grasi in regiunile cu probleme unde mancarea lipseste? Sunt nefericiti si nu sunt grasi. De multe ori mor de foame." Pentru ca sunt concentrati asupra situatiei curente, a lipsei de hrana, si simt frica pentru ei insusi si pentru cei dragi din jur iar vibratia oferita se potriveste cu ceea ce nu vor.
Cheia spre creerea a ceva ce-ti doresti este sa gasesti o cale spre un gand-sentiment mai bun decat ceea ce gandesti acum.
Ceaa ce gandesti acum ar suna asa:" Sunt gras. Nu vreu sa fiu gras. M-am saturat sa fiu suprapoderal. Nu-mi place cum arat. Nu-mi plac hainele mele. Nimic nu mi se potriveste. Am incercat atatea cai si nimic nu da rezultate."
Adu-ti aminte, nu trebuie sa schimbi toate aceste ganduri deodata. Doar incearca sa gasesti un gand mai bun. " As vrea sa gasesc o cale. Picioarele mele s-ar simti mai bine."
Cand vezi o persoana slaba mancand o prajitura gandurile tale sunt asemenea:" Nu e drept. Poate are un metabolism mai bun ca al meu si poate manca si dulciuri. Probabil este nesanatoasa si este singurul lucru care il mananca astazi." Dar facand un mic efort poti gasi un gand mai bun:" Uite o dovada ca cineva care este fericit si in aliament poate manca orice fara sa se ingrase".
Totul este despre aliamentul vibrational. Nu te uita imediat dupa dovezi fizice masurabile. In schimb, cauta metode sa-ti schimbi atitudinea, starea, emotiile. Cand te simti bine, esti in aliament si toate celelate vor urma. Este Lege.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*