Cum sa fac sa am mai multi bani?

"Nu-mi aduc aminte sa fi fost candva sa am suficienti bani. Oriunde ma intorc apare o cheltuiala neasteptata. Si parca lucrurile de care am nevoie eu sau familia mea isi cresc mereu preturile. Am lucrat 40 de ore pe saptamana iar sotia a stat acasa. Acum lucreaza si ea iar eu lucrez 60 de ore pe saptamana dar tot nu avem bani in plus. Vad cum alti oameni pleaca in vacante si isi cumpara masini noi si ma intreb oare cum fac?"

In timp ce pare logic ca bugetul tau este o ecuatie economica simpla intre bani care intra si cei ce ies, mai exista un alt factor puternic pe care majoritatea oamenilor nu-l inteleg- nu poti oferii destula actiune ca sa compenseze contradictia fiintei tale.
Cand ai ganduri puternice despre lipsa banilor te ti departe de descoperirea oportunitatilor care ar aduce mai multi. Cand te simti frustrat din cauza lipsei de bani si nu faci nici un efort in a gasi un gand mai bun, frustrarea ta se va transforma in manie si apoi eventual in frica. Cu cat te simti mai rau cu atat mai rau iti merge. Pentru ca cu cat te simti mai rau oferi din ce in ce mai multa rezistenta lucrurilor ce astepta sa fie descoperite ca sa-ti aduca mai multi bani.
In fiecare moment cand te concentrezi asupra faptului ca nu ai suficienti bani ceri vibrational mai multi ceea ce iti face curentul mai rapid. Dar in timp ce tu te concentrezi asupra lipsei de bani, Sursa ta se concetreaza asupra prezentei banilor si diferenta intre cele doua vibratii dau sentimentele negative.
Sentimentele negative despre situatia ta financiara indica doi factori importanti:
1. Ai cerut si ti s-a dat o gramada de oportunitati financiare iar Sursa te cheama spre ele.
2.Esti indreptat in directie gresita, in opozitie cu banii pe care ii vrei.
Nu are importanta cate ore muncesti, tu sau sotia ta, si nu are importanta cati bani intra in experienta ta, nu poti sa atingi o balanta financiara pana cand nu atingi o balanta vibrationala cu Sursa ta. Si in momentul cand incepi sa incetezi sa spui vechea ta poveste, cea cu bani putini incepi simti usurare si sa te indrepti catre bani.
Acum ca intelegi ca ai control asupra banilor, asa cat de multi cat ii lasi in experienta ta, vei incepe sa recunosti gandurile care te opresc de la ei. Cheia de a avea constant rezultate bune este sa iti pese de felul in care te simti si vei descoperi puterea aliamentului si vei vedea cum legea atractiei iti va aduce averea la usa ta. Dar daca ai mereu lovituri emotionala despre starea ta financiara si observi ceea ce este, legea atractiei iti va aduce doar ceea ce este. Daca te simti frustrat, satul, manios, dezamagit, banii nu pot aparea in experieta ta. Trebuie sa-ti schimbi gandurile si sentimentele prima data. Daca lasi ca imbunatatirea gandurilor si starii tale emotionala sa fie prioritate, banii vor veni la tine pe masura imbunatatiri.
Multi oameni spun: da-mi banii si ma voi simti mai bine. Dar viata, universul nu lucreaza asa si nu vei fi tu in nici un caz singura exceptie. Simte-te bine, prosper, abundent si apoi vor veni si banii. Si nu vei crede cand vei vedea ci trebuie sa crezi si apoi o sa vezi.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*