Iubitul meu m-a parasit

" Prietenul meu, cu care am fost doi ani de zile, s-a mutat. Ne-am contrazis de obicei asupra unor lucruri, dar fara certuri serioase. Am crezut ca avem o relatie buna. Si nu pot sa cred ca nu mai vrea sa fim impreuna. Jura ca nu va fi cu altcineva. Dar cum poti sa spui ca iubesti pe cineva apoi sa-l lasi fara motiv?"

Cei mai multi oameni cred ca o relatie mediocra e mai buna decat deloc. Dar noi nu suntem de acord cu asta. In alte cuvinte, din ce moment exista potentialul pentru o relatie delicioasa, nu am incuraja ceva mai putin.
Adu-ti aminte, ceea ce simti este mixul vibratiei dintre tine si Sursa, si doi oameni nu pot sa simta la fel despre nici un lucru. Este posibil ca doi oameni sa imparta ceea ce pare experiente similare, dar unei persoane ii place iar celeilalte nu, datorita mixajului vibrational individual. Decat sa incerci sa intelegi ce vrea cealalta persoana si apoi facand eforturi pentru ai indeplini dorintele, este mult mai productiv si satisfacator pentru tine sa-ti indrepti gandurile spre ceea ce vrei tu.
Tot ceea ce traiesti, iti cauzeaza depozite regulare de dorinte in Realitatea Vibrationala. Si, de fiecare data cand se intampla ceva ce nu vrei, trimiti o preferinta spre ceea ce ai prefera. Si acum, de exemplu, ca iubitul tau te-a parasit, cererea ta de a fi cu cineva a fost expediata intr-un mod mult mai puternic ca de obicei. Si ai creat o relatie magnifica in Realitatea Vibrationala care te asteapta si te cheama pentru trairea ei. Si gasind ganduri din ce in ce mai bune din locul unde te afli, te indrepti spre manifestarea ei. Dar in timp ce esti cu inima franta si suferi, te indrepti in alta directie si nu permiti sa te apropi vibrational de relatia care te asteapta.
Oameni sunt de obicei uimiti cand le spunem ca orice lucru rau care li s-a intamplat intr-o relatie este parte din motivul de ce o relatie magnifica ii asteapta. Dar daca continua sa povestesca si sa gandeasca despre toate lucrurile rele care li s-au intamplat continua sa se depriveze de descoperirea minunatei lor creatii.
"Dar am avut , in general, ganduri pozitive, frumoase despre relatia noastra si de ce m-a parasit?"
Ei bine, asta este ceva ce vrem sa intelegi. Cand te simti predominant bine, toate lucrurile se aliniaza pentru satisfactia ta personala. Cu alte cuvinte, viata ta ti-a cauzat creeare realitatii Vibrationale cu minunate experiente de viata urmatoare si esti chemata spre ele. Si decateori te simti bine aceste minunate experiente viitoare sunt in proces de facere. Si oricine care dispare din experienta ta fara nici un motiv nu se potriveste vibrational cu minunatul viitor care te asteapta in Realitatea Vibrationala.
Uite aici un exemplu care l-ai putea gasi fascinant. Sa spunem ca te uiti la iubitul tau de aproape si dorinta ta este de al multumi in orice mod posibil. Si incepi sa observi ca el incepe sa fie nefericit si nemultumit cu relatia voastra. Si atunci incepi sa te simti ingrijorata si incepi din ce in ce mai tare sa-l multumesti. Cel mai important lucru care vrem sa-l intelegi este ca in nefericirea ta nu mai esti o potrivire pentru dorinta ta. Esti vibrational o potrivire cu nefericirea lui, nu cu adevaratele tale dorinte. In alte cuvinte, in timp ce iti indrepti gandurile spre nemultumirile partenerului si in eforturile tale de al face sa se simta mai bine de fapt esti din ce in ce mai putin aliniata cu cine esti cu adevarat si cu dorintele tale. Il ierti, el sta mai mult si tu crezi ca asta e succes.
Dar fiind nerealista de nemultumirile lui si continuand sa te concentrezi asupra aspectelor pozitive ale relatiei voastre ramai la adevarata viziune a relatiei. Si din ce moment ce el nu se mai potriveste cu aceea adevarata viziune a ta despre o relatie, pleaca. Si acesta nu e un lucru rau. Si in timp ce te simti bine constant chiar daca oameni te parasesc, trebuie sa gasesti ceea ce vrei. Si munca ta va fi din nou sa gasesti aspectele pozitive ale situatiei in care te afli.
Legea Atractiei atrage circumstante, evenimente, oameni cu care tu te potrivesti vibrational. Si daca iti alegi dinadins vibratia, cineva pe care tu consideri perfect pentru o relatie va trebui sa vina.
Dar daca nu te aliniezi cu tipul de iubit pe care il vrei si continui sa te gandesti la greselile care le-au facut ceilati iubiti, ce nu ti-au placut la ei si continuand sa spui ca nu exista barbatul perfect vei atrage un iubit care se potriveste cu felul in care te simti. Si daca te simti abandonata poti sa atragi dor unul care se va comporta la fel.
Incepe sa cauti ganduri, sentimente mai bune din locul in care te afli. De exemplu acum gandesti: " Sunt in stare de depresie. Nu stiu ce sa fac. Nu pot sa cred ce mi s-a intamplat. Nu pot sa cred ca m-a mintit."
Incearca sa gasesti ganduri care te fac sa urci de la sentimentul de lipsa de putere: " Este ultima data cand asa ceva mi se intampla. Nu merit sa fiu trata asa. Ma bucur ca a plecat pentru ca clar el nu este cine am crezut."
Asa negative cum sunt aceste ganduri iti dau un sentiment de usurare.
"Clar nu suntem potriviti unul pentru altul.
Am invatat multe.
Nu s-a intamplat nimic teribil.
Nu este un lucru rau sa aflu ca vreau altceva.
As dori sa incep cu totul si cu totul alta relatie.
O sa am timp pentru mine si sa ma gandesc la exact ceea ce vreau.
Acum sunt chiar fericita ca a plecat."
Trebuie sa admiti ca te simti mai bine. Si asta este toata munca. Iar daca continui sa te simti bine tot ceea ce-ti doresti trebuie sa vina. Pentru ca este Lege.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*