Emotiile sunt indicatori de vibratie

Majoritatea oamenilor nu cred ca au control asupra ceea ce cred. Ei observa lucuri care se intampla in jurul lor, le evalueza si simt deseori ca nu au control asupra lor. Isi petrec vietile sortand evenimente in bune sau rele, dar rareori isi dau seama ca au abilitatea de a controla relatia lor cu aceste evenimente.
Cei mai multi oameni nu ofera ei insusi un gand ci isi indreapta atentia asupra lucrurilor care se intampla in jurul lor. Ceva se intampla,ei observa si au un anumita emotie despre ceea ca se intampla.
Invata sa dai importanta emotiilor. Cand emotia este puternica- indiferent daca te simti bine sau rau- dorinta ta este puternica. Cand emotiile sunt slabe, dorinta ta nu este puternica. Cand emotiile sunt pozitive, indiferent ca sunt puternice ca dragostea,bucuria, sau slabe ca speranta, esti pe aceeasi frecventa vibrationala cu dorinta ta. Cand emotiile sunt negative,indiferent ca sunt puternice ca frica, disperarea, ura sau slabe ca frustrarea, iritarea, nu esti pe aceeasi frecventa vibrationala cu dorinta ta.
Emotiile sunt indicatori ai vibratiei tale. Te ajuta sa afli in fiecare moment relatia cu dorintele tale. Multi oameni cred ca emotiile nu pot fi controlate dar emotiile sunt un feedback al Sursei despre gandurile tale, si cum gandurile tale creeaza realitatea ta, emotiile iti spun moment de moment daca creezi ceva ce-ti doresti sau creezi ceva ce nu-ti doresti. Asa ca, daca iti schimbi gandurile, incetul cu incetul, pentru ca legea atractiei nu-ti poate oferi ganduri foarte diferite de ceea ce gandesti acum, emotiile tale vor fi diferite iar cand schimbi felul cum te simti totul in jurul tau se schimba.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*