Legea Atractiei

Fiecare gand vibreaza, fiecare gand radiaza un semnal si fiecare gand atrage un semnal care se potriveste. Noi numim acest proces Legea Atractiei. Aceasta lege spune: ceea ce se aseamna, se aduna. Intelegi acest principiu cand dai drumul la radio si intentionat cauti o anumita frecventa. Nu te astepti sa auzi muzica difuzata de radio pe 101FM, cand tu ai setat radioul pe 98FM. Intelegi ca frecventele radioului trebuie sa se potriveasca. Deci cand experienta de viata te face sa-ti lansezi o dorinta, trebuie sa gasesti o cale sa fi constant intr-o armonie vibrationala cu dorinta ta pentru ca ea sa se manifeste.
Oriunde iti indrepti atentia, emiti o vibratie, iar vibratia pe care o oferi echivaleaza cu punctul tau de atractie. Daca exista vreo dorinta neindeplinita, trebuie sa-ti pui atentia asupra ei si prin Legea Atractiei va veni la tine. Totusi daca exista ceva ce nu ai si iti pui atentia asupra faptului ca nu ai, legea atractiei va continua sa potriveasca faptul ca tu nu ai acel lucru. Pentru ca este Lege.
Cheia pentru a aduce ceva ce iti doresti in experienta ta este sa atingi o armonie vibrationala cu dorinta ta. Si cea mai usoara metoda de a face acest lucru este sa-ti imaginezi ca-l ai, sa pretinzi ca este deja in experienta ta si cand incepi sa practici consistent aceste ganduri vei fi in locul de permitere ca aceste lucruri sa intre in viata ta.
Dand importanta la felul in care te simti, poti sa sti cu usurinta daca dai importanta la ceea ce-ti doresti sau la absenta dorintei tale. Cand gandurile tale se potrivesc vibrational cu dorinta ta, te simti bine -scala emotionala va fi intre sentimentul de multumire pana la sentimentul de bucurie-. Dar daca dai importanta la absenta dorintei emotiile tale vor fi de la sentimentul de pesimism pana la sentimentul de frica. Emotiile iti dau un minunat sistem de ghidare, iar daca le dai importanta, vei fi intotdeauna capabil sa te ghidezi spre ceea ce-ti doresti.
Primesti ceea ce gandesti indiferent daca vrei sau nu. Tot ceea ce gandesti acum este ca si cum iti planifici viitorul. Grija inseamna sa-ti folosesti imaginatia pentru a creea ceva ce nu-ti doresti.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*