Putera gandului pozitiv


Gandurile sunt foarte puternice. Ele va afecteaza atitudinea generala. Atitudinea pe care o aveti se reflecta in aparenta dumneavoastra, doar binenteles daca sunteti un mare actor.
Si nu se termina aici. Atitudinea dumneavoastra poate de asemenea sa afecteze oamenii din jur.
Tipul de atitudine depinde de dumneavoastra. Poate fi pozitiva sau negativa.
Gandurile pozitive au un efect de implinire. Ele sunt in mod automat invioratoare. Plus, oamenii care stau in preajma persoanei cu ganduri pozitive sunt de obicei energizati de acest tip de atitudine.
Pe de alta parte gandurile negative au un efect zapatist pe unii oameni. In afara de a va face sa pareti melancolici si tristi, gandurile negative pot transforma un moment festiv intr-un priveghi.
Atitudinea pozitiva atrage oamenii, in timp ce atitudinea negativa ii abrogheaza. Oamenii de obicei incearca sa se tina departe de cei care au o atitudine positiva.
Aveti mai multe de castigat dintr-o atitudine pozitiva. Pentru unii, studiile au aratat ca o atitudine pozitiva incurajeaza mai bine sanatatea. Aceia care au o astfel de atitudine au mai multi prieteni, proiectand o atitudine pozitiva care ii ajuta sa stea departe de stres si sa rezolve problemele mai bine decat cei care au o atitudine negativa.
O atitudine pozitiva incepe cu o autoimagine sanatoasa. Daca iubiti felul in care sunteti si sunteti satisfacut si increzator, ii veti face si pe cei din jurul dumneavoastra sa se simta la fel.
Pe de alta parte, o atitudine negativa are un efect contrar. Deci, cand cineva are o atitudine negativa are doua dezavantaje. Va veti simti prost si ii veti face si pe cei din jurul dumneavoastra sa se simta la fel.
Daca vreti sa aveti o atitudine pozitiva trebuie sa va pastrati gandurile bune. Acest lucru este foarte greu de realizat in zilele noastre din moment ce media ne ofera numai lucruri negative. Un studiu arata ca pentru fiecare 14 lucruri pe care un parinte i le spune copilului sau, doar unul este pozitiv. Acesta este cu adevarat un lucru ingrijorator. Daca doriti o priveliste mai sanatoasa a vietii trebuie sa ganditi pozitiv. Si de asemenea trebuie sa auziti numai lucruri pozitive. Deci ce puteti face? Ei bine, pentru incepatori, puteti vedea un film amuzant, va puteti juca cu copiii sau sa va petreceti mai mult timp alaturi de prieteni spunand glume. Toate aceste activitati va incarca cu stimulenti pozitivi care in schimb promoveaza atitudinea pozitiva.
Desi este imposibil sa stam departe de lucrurile negative care ne inconjoara, puteti avea o atitudine pozitiva axandu-va doar pe lucrurile bune, pozitive din viata.
Iar aceasta atitudine pozitiva pe care o aveti poate fi benefica si pentru alte persoane. Cateodata cand alti oameni cad, singurul lucru pe care alte persoane il pot face este sa dea sfaturi. Dar cateodata, tot ceea ce au nevoie este ca cineva sa stea langa ei si sa le asculte gandurile. Daca aveti o atitudine pozitiva puteti fi capabil sa impartiti cu ei greutatile fara a spune ceva.
Daca atitudinea pozitiva face bine, de ce oamenii adopta o atitudine negativa? Cineva care are o atitudine negativa poate ca de fapt trimite un semnal de alarma. Deci nu ma intelegeti gresit ceea ce spun, a te simti trist, suparat sau mahnit nu e un lucru gresit. Dar nu este sanatos sa traim cu aceste ganduri. Exista si timp pentru jelit, dar nu continuati sa traiti cu acest sentiment; schimbati-l!
Daca sunteti acoperit de probleme, chiar si in orele grele axati-va pe lucrurile bune din viata, va va da intotdeauna o speranta. Problemele sunt lucruri pe care le puteti invinge.
Nu aveti nimic de pierdut adoptand o atitudine pozitiva si sanatoasa. Studiile arata ca aceasta atitudine combate imbatranirea, va face mai sanatos, lupta impotriva stresului si are un efect foarte pozitiv asupra oamenilor pe care ii intalniti in fiecare zi. Deci nu v-ar placea o atitudine pozitiva? Adoptati una chiar astazi.

Blog Widget by LinkWithin
Abraham Fan © 2008 Por *Templates para Você*